Ο μετεωρολογικός μας σταθμός

Weather Underground PWS IDRAMA3

The News

Συμπλήρωση κενών για Δευτέρα 25102021

Share

Συμπλήρωση κενών για Δευτέρα 25102021 .

1η ώρα κενό : Γαν1 , Α2 .

Attachments:
FileΠεριγραφήUploaderFile size
Download this file (Συμπλήρωση κενών για Δευτέρα 25102021.pdf)Συμπλήρωση κενών για Δευτέρα 25102021.pdf Διαχειριστής Ιστότοπου1198 Kb
 

Εορτασμός + Πρόγραμμα από 25102021 + Ε.Δ.Ε.Μ. + Κοροναϊός

Share

Πρόγραμμα από 25102021

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η γιορτή για την επέτειο 28η Οκτωβρίου. Η σχολική γιορτή θα πραγματοποιηθεί και φέτος εντός των αιθουσών, χωριστά για κάθε τμήμα. Λεπτομέρειες θα δοθούν την Τρίτη.

Έκτακτο: Λόγω ασθενείας εκπαιδευτικού, ο υπεύθυνος προγράμματος κ. Παυλίδης θα πραγματοποιήσει αλλαγές. Παρακαλούμε, να ενημερωθείτε για τις αλλαγές τις μεσημεριανές ή απογευματινές ώρες.

Αφορά τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ' Λυκείου: Όσοι και όσες δηλώσατε την Παρασκευή συμμετοχή στην Ε.Δ.Ε.Μ. (Ενισχυτική Διδασκαλία Ειδκών Μαθημάτων) ζητήστε από τους κηδεμόνες σας να συμπληρώσουν την Υ.Δ. του συνημμένου και να την προσκομίσετε αύριο στο σχολείο ή να τη στείλετε μέσω gov.gr.

Υπενθυμίζεται η βασική υποχρέωση των γονέων να ενημερώνουν αμέσως το Σχολείο σε περίπτωση που το παιδί τους ή επίσης κάποιο μέλος της οικογένειας βρεθεί θετικό. Η παράλειψη της ενημέρωσης αποτελεί σοβαρότaτο παράπτωμα σύμφωνα με τη Νομοθεσία της Πολιτείας σχετικά με τη διασπορά του SARS-CoV-2.

Attachments:
FileΠεριγραφήUploaderFile size
Download this file (πρόγραμμα από 25102021 μ.pdf)πρόγραμμα από 25102021 μ.pdf Διαχειριστής Ιστότοπου1601 Kb
Download this file (Υπόδειγμα_1 αίτησης_δήλωσης μαθημάτων 2021_22.doc)Υπόδειγμα_1 αίτησης_δήλωσης μαθημάτων 2021_22.doc Διαχειριστής Ιστότοπου163 Kb
   

Αποτίμηση

Share

Αποτίμηση εκπαιδευτικού έργου σχολικής χρονιάς 2020-2021

Attachments:
FileΠεριγραφήUploaderFile size
Download this file (year-2020-school-0951009-form-1-synopsis(2).pdf)year-2020-school-0951009-form-1-synopsis(2).pdf Διαχειριστής Ιστότοπου507 Kb
   

Λειτουργία

Share

Κανονική λειτουργία (Όταν θα συμβαίνει κάποιο γεγονός, θα σας ειδοποιούμε έγκαιρα).

   

Self test

Share

Υπενθυμίζεται ότι αύριο είναι Τρίτη. Ημέρα επίδειξης της σχολικής κάρτας αρνητικού αποτελέσματος του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου.

Παρακαλούμε:

 • Πραγματοποιήστε το με προσοχή.
 • Δηλώστε το στην πλατφόρμα: https://self-testing.gov.gr/
 • Εκτυπώστε ή γράψτε χειρόγραφα την σχολική κάρτα (με σωστή ημερομηνία και υπογραφή)
 • Ενημερώστε άμεσα το σχολείο σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος.
 • Όχι αποστολή με email, ούτε στα κινητά των παιδιών (μόνο εκτυπωμένο ή χειρόγραφα)
   

Τηλεκπαιδευση

Share
 • Τα μαθήματα τηλεκπαίδευσης αρχίζουν από την 1ή ώρα
 • Κάποιοι καθηγητές ίσως καθυστερήσουν να μπουν στο μάθημα

την 1ή ώρα

 • Ωραριο τηλεκπαιδευσης
Attachments:
FileΠεριγραφήUploaderFile size
Download this file (ΩΡΑΡΙΟ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.pdf)ΩΡΑΡΙΟ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.pdf Διαχειριστής Ιστότοπου389 Kb
   

Έλεγχοι + Δ.Σ.

Share
 1. Πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Συλλόγου σας (Γονέων & Κηδεμόνων). Επτά ικανά μέλη στελεχώνουν το Δ.Σ. Πολλά προβλήματα αναμένουν την επίλυσή τους.
 2. Παρακαλούμε πραγματοποιείτε με επιμέλεια τα Self test στα παιδιά σας και ενημερώνετε τη Γραμματέα του Σχολείου (2521.0.48635 ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) για κάθε πρόβλημα (στενή επαφή, κρούσμα, συμπτώματα κ.λπ.). Την Γραμματέα και όχι τον Διευθυντή. Μη ξεχνάτε κάθε Τρίτη και Παρασκευή οι μαθητές και οι μαθήτριες εισέρχονται με επίδειξη της σχολικής κάρτας self test. Εάν δεν έχετε εκτυπωτή, τότε χειρόγραφα, με ημερομηνία και υπογραφή. Την φέρνει το παιδί και όχι αποστολή με email. Μην ξεχνάτε αυτή την υποχρέωση, διότι ταλαιπωρούνται τα παιδιά, δεν μπορούν να εισέλθουν, χρεώνονται με απουσίες και δημιουργείται αναστάτωση.
 3. Για τους γονείς της Β' Λυκείου, όπου εμφανίστηκαν τα κρούσματα, σας επισυνάπτουμε Υ.Δ. όπου βεβαιώνετε ότι το παιδί σας έχει κάνει το rapid test.
Attachments:
FileΠεριγραφήUploaderFile size
Download this file (odoip_yp_dilosi ΓΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ RAPID TEST.doc)odoip_yp_dilosi ΓΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ RAPID TEST.doc Διαχειριστής Ιστότοπου48 Kb
   

Ανακοίνωση από Δήμο Δράμας

Share
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
 
Ως προς την ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων για ένταξη στο Κατάστημα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Δράμας
 
Ο Δήμος Δράμας στο πλαίσιο άσκησης της κοινωνικής του πολιτικής οργανώνει και υλοποιεί δράσεις που στόχο έχουν τη στήριξη ευάλωτων κι ευπαθών ομάδων πληθυσμού. Το 2012 ξεκίνησε να λειτουργεί το Κατάστημα Κοινωνικής Αλληλεγγύης γνωστό σε όλους μας Κοινωνικό Παντοπωλείο, με σκοπό την κάλυψη βασικών αναγκών επιβίωσης των συμπολιτών μας που βιώνουν τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό ή που απειλούνται από αυτή.
Άτομα ή οικογένειες που πληρούν κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, είναι δημότες και κάτοικοι του Δήμου Δράμας θα μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα, αφού προσκομίσουν μαζί με την αίτηση τα απαραίτητα δικαιολογητικά που προβλέπονται στον Κανονισμό Λειτουργίας του Καταστήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Η έναρξη υποβολής αιτήσεων ξεκινά από Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021 έως και Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Δράμας (Ισόγειο Διοικητηρίου γραφεία 130 και 131) καθημερινά από 8.30π.μ έως 1.30μ.μ Τηλέφωνα επικοινωνίας 2521351130 & 2521351131.
Με αίσθημα ατομικής ευθύνης και αλληλοσεβασμού για την προστασία της υγείας όλων μας, παίρνουμε τα μέτρα προφύλαξης και παραμένουμε ασφαλείς για αυτό η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.
   

Απολεσθέν αντικείμενο

Share

Παρακαλούνται όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες, εάν βρουν ένα μεταλλικό κολιέ να το παραδώσουν είτε στη Διεύθυνση είτε στη Γραμματεία. Ανήκει σε μια συμμαθήτριά τους και αποτελεί ένα δώρο μεγάλης συναισθηματικής αξίας για αυτήν. Η συμμαθήτριά τους θα είναι ευγνώμων για την πράξη τους.

   

COVID-19 και links

Share

Δύο ανακοινώσεις:
Σχετικά με τον SARS-Cov-2: Στην περίπτωση επιβεβαιωμένου κρούσματος, το σχολείο αναζητά τις στενές επαφές (μαθητές του τμήματος και από άλλα τμήματα με τα οποία συναναστράφηκε). Στη συνέχεια γίνεται κατάταξη σε κατηγορίες:
1η) εμβολιασμένοι, 2η) ανεμβολίαστοι γενικά και 3η) ανεμβολίαστοι, οι οποίοι κάθονται δίπλα, εμπρός και πίσω του.
Στην (1η) δύο self, στη (2η) δύο rapid στα άκρα (αρχή επαφής που ονομάζεται ημέρα 0 και την ημέρα 7) και δύο self ενδιάμεσα και στην (3η) δύο rapid στα άκρα (αρχή επαφής που ονομάζεται ημέρα 0 και την ημέρα 7) και τέσσερα self ενδιάμεσα.
Για τα rapid σας προμηθεύουμε με βεβαίωση για να μεταβείτε σε ιατρικές δομές (τις αναγράφει η βεβαίωση). Τα self (εκτός των δύο που παίρνετε από το Φαρμακείο με το ΑΜΚΑ σας) σας τα διανέμουμε εμείς.
Πολλές φορές θα συμβεί η οικογένεια να πληροφορηθεί αργά το αποτέλεσμα και να μας ενημερώσει αργά το μεσημέρι. Ήδη την Παρασκευή στη Β' Λυκείου συνέβη αυτό και έτσι οι βεβαιώσεις δόθηκαν το μεσημέρι με τη λήξη και τα self δεν διανεμήθηκαν διότι οι κατάλογοι με τις κατηγορίες μαθητών ετοιμάστηκαν αργά το βράδυ της Παρασκευής. Θα διανεμηθούν την Δευτέρα και την Τρίτη (σε αυτούς που δικαιούνται από τη Β').
Παρακαλούμε μην απασχολείτε τις τηλεφωνικές γραμμές ζητώντας τον Διευθυντή ή τους Υποδιευθυντές διότι ο φόρτος εργασίας είναι ογκώδης. Η Γραμματέας μπορεί να σας εξυπηρετήσει εάν δεν καταλάβατε κάτι, και επίσης είναι προτιμότερο να στείλετε email για τυχόν απορίες.

Ακολουθεί ανακοίνωση για την ΕξΑΕ

ΕξΑΕ
Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η παρουσία των μαθητών στο σχολείο (πανδημία, καιρικές συνθήκες, παρεμπόδιση κ.ά.) σύμφωνα με τους Νόμους της Πολιτείας, τα Σχολεία παρέχουν Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση. Οι σύνδεσμοι που πρέπει να κοινοποιήσετε στα παιδιά σας έχουν σταλεί στα email των γονέων.
   

Τροχαία - Συγκέντρωση Γονέων - Ωρολόγιο Πρόγραμμα - μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Share
 • Από την ΤΡΟΧΑΙΑ ΔΡΑΜΑΣ: Δεν επιτρέπεται η διέλευση και η στάθμευση οχημάτων επί της οδού Διοικητηρίου (ο στενός δρόμος που χωρίζει τα Λύκεια [3ο και 4ο] από τα γήπεδα τένις).
 • Την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των γονέων του Λυκείου μας προκειμένου να αναδειχθεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.). Τα μέλη του απερχομένου Δ.Σ. θα σας ενημερώσουν για τα πεπραγμένα. Θα μπορέσετε να ενημερωθείτε και από τον Δ/ντή του Σχολείου και τους εκπαιδευτικούς. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συγκέντρωση θα γίνει την Τρίτη και ομοίως, αν δεν υπάρχει απαρτία, η τελική Συνέλευση θα γίνει την Τετάρτη. Καλείσθε να προσέλθετε κατευθείαν την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30 στο κλειστό Γυμναστήριο του διδακτηρίου μας (είσοδος και από τα τένις και από την οδό Αθηνάς).
 • Σχετικά με το πρόγραμμα: Επειδή αναμένουμε τον διορισμό αναπληρωτών καθηγητών και συνεπώς υπάρχουν κάποιες ελλείψεις, κάθε ημέρα ο υπεύθυνος προγράμματος ανακοινώνει το πρόγραμμα της επομένης. Επιλέξαμε να καταρτίζουμε κάθε ημέρα το πρόγραμμα για την επόμενη και όχι να έχουμε ένα εβδομαδιαίο, διότι στην περίπτωση αυτή θα υπάρχουν πολλά κενά και οι μαθητές θα περιφέρονται άσκοπα εντός του Σχολείου (να τονιστεί ότι απαγορεύεται η αναίτια έξοδος χωρίς την άδεια Δ/ντή). Η κατάρτιση του προγράμματος είναι δύσκολη διαδικασία και πολλές φορές η ανάρτησή του καθυστερεί. Όταν θα έχουμε όλους τους εκπαιδευτικούς, θα ανακοινωθεί εβδομαδιαίο σταθερό πρόγραμμα.
 • Όσοι γονείς και μαθητές/μαθήτριες επιθυμούν μπορούν να υποβάλλουν αίτημα εγγραφής στην ομάδα του Λυκείου μας στο facebook:4ο Λύκειο Δράμας (official),αφού απαντήσουν στις ερωτήσεις εισόδου.
 • Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις σχετικά με κρούσματα κοροναϊού στα σχολεία και πώς πρέπει να ενεργήσουν οι γονείς.
   

Σελίδα 1 από 15

4ο ΓΕΛ Δράμας

Αθηνάς 30, 66100 Δράμα
Τηλ. 2521048636
Fax. 2521048689
email: mail (παπάκι) 4lyk-dramas (τελεία) dra(τελεία)sch(τελεία)gr

Ομάδα Ρομποτικής

Ομάδα Ρομποτικής
Project Hydrobot

Ομάδα Φυσικής

Ομάδα Φυσικής
Παρά 4ο
100 χρόνια μετά
Ασφαλές Διαδίκτυο
Το blog του 4ου
Τελευταία ενημέρωση:
Κυριακή 24/10/2021 16:04
ΔΙΔΕ Δράμας
www.kioulanis.gr
Πλατάκης Φίλιππος
Παναγιώτης Παζούλης
ΣΕΠΛΗΔ
100 Χρόνια Ελεύθερη Δράμα
Παρανέστι VFT

Χιονοδρομικό Φαλακρού

Χιονοδρομικό Φαλακρού

Σπήλαιο Αγγίτη

Σπήλαιο Αγγίτη
Δόξα Δράμας

Ονειρούπολη

Ονειρούπολη Δράμας
<<  Οκτώβριος 2021  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
-->