Ο μετεωρολογικός μας σταθμός

Weather Underground PWS IDRAMA3

Εκδήλωση με θέμα "Internet - Τα όχι και τα πρέπει"

Share

seplid ekdilwsi

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Δράμας (Σ.Ε.ΠΛΗ.Δ.) συνδιοργανώνει με το Δήμο Δράμας μία εκδήλωση με θέμα "Internet - Τα όχι και τα πρέπει". Η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια της προσπάθειας του συλλόγου για συνεχή ενημέρωση γύρω από θέματα ασφάλειας στο διαδίκτυο και θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας τη Δευτέρα 4/3/13 και ώρα 18:00. Ομιλητές θα είναι:

Ο κ. Καριπίδης Νικόλαος - Ο Πρόεδρος του Σ.Ε.ΠΛΗ.Δ. υπηρετεί επί 20 έτη σαν καθηγητής πληροφορικής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δράμας και ασχολείται με το θέμα της ασφάλειας στο διαδίκτυο τα τελευταία 15 χρόνια. Έχει συμμετάσχει σαν ομιλητής για το θέμα αυτό σε συνέδρια πληροφορικής, ημερίδες και σε ενημερώσεις σε σχολεία και συλλόγους. Έχει συνδιοργανώσει με άλλους φορείς παρόμοιες εκδηλώσεις και έχει επιμεληθεί, πριν από λίγα χρόνια, το υλικό ειδικού φυλλαδίου με κανόνες για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο το οποίο τύπωσε και διένειμε η Νομαρχία Δράμας.

Ο κ. Κορμάς Γεώργιος ? Υπεύθυνος της γραμμής ΥποΣΤΗΡΙΖΩ (800 11 800 15). Τη Γραμμή αυτή, του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, διαχειρίζεται η Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.) της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών,  που εδρεύει στο νοσοκομείο Παίδων «Π & A Κυριακού».  Η Γραμμή απευθύνεται σε παιδιά, εφήβους και τις οικογένειές τους, παρέχοντας υποστήριξη και συμβουλές για θέματα που σχετίζονται με τη χρήση του Διαδικτύου, του κινητού τηλεφώνου και των ηλεκτρονικών παιχνιδιών (παρενόχληση, εξάρτηση, επιβλαβές περιεχόμενο, παιδοφιλία, κ.α.).

Ο κ. Κάτος Βασίλειος - Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, με γνωστικό αντικείμενο «Ασφάλεια Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων». Είναι προσκεκλημένος ομιλητής σε διεθνή συνέδρια και ημερίδες και εισηγητής σε μεταπτυχιακά προγράμματα σε διάφορα ΑΕΙ της χώρας. Τα ερευνητικά του ενδιαφέρονται εστιάζονται στην εγκληματολογική ανάλυση ψηφιακών πειστηρίων (digital forensics) και απόκριση περιστατικών ασφάλειας (incident response) ενώ συμμετέχει σε έργα έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης χρηματοδοτούμενα από τη ΓΓΕΤ και την Ευρωπαϊκή Ένωση (FP7).

Η εκδήλωση απευθύνεται σε εφήβους και ενήλικες. Οι ομιλητές θα επιχειρήσουν να καταγράψουν με απλά λόγια τα προβλήματα και να προτείνουν λύσεις. Τα παραδείγματα που θα ακουστούν στη διάρκεια των ομιλιών είναι πραγματικά γεγονότα και αποδεικνύουν το εύρος των κινδύνων που ελοχεύει η άκριτη χρήση του διαδικτύου. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

4ο ΓΕΛ Δράμας

Αθηνάς 30, 66100 Δράμα
Τηλ. 2521048636
Fax. 2521048689
email: mail (παπάκι) 4lyk-dramas (τελεία) dra(τελεία)sch(τελεία)gr

Ομάδα Ρομποτικής

Ομάδα Ρομποτικής
Project Hydrobot

Ομάδα Φυσικής

Ομάδα Φυσικής
Παρά 4ο
Ασφαλές Διαδίκτυο

eTwinning

https://www.etwinning.net/el/pub/index.htm
Τελευταία ενημέρωση:
Τετάρτη 19/06/2024 10:26
Μέσο κοινωνικής δικτύωσης
ΔΙΔΕ Δράμας
www.kioulanis.gr
Πλατάκης Φίλιππος
Παναγιώτης Παζούλης

Σπήλαιο Αγγίτη

Σπήλαιο Αγγίτη
<<  Ιούνιος 2024  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
-->