Ο μετεωρολογικός μας σταθμός

Weather Underground PWS IDRAMA3

Ενημέρωση

Μαθητές/μαθήτριες ανήκοντες/ανήκουσες σε ομάδα αυξημένου κινδύνου

Share

Εάν κάποιος μαθητής ή κάποια μαθήτρια εμπίπτει σε μια από τις κάτωθι περιπτώσεις πρέπει μέχρι την Παρασκευή 18/09 ο κηδεμόνας να προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά:

Εγκύκλιος 121802/ΓΔ4/15-9-2020 του Υπουργείου Παιδείας:

Άρθρο 8: Καταγραφή και προσμέτρηση απουσιών 1. Οι απουσίες μαθητών σχετικά με τον κορωνοϊό COVID-19 καταγράφονται, αλλά δεν προσμετρώνται στις ακόλουθες περιπτώσεις: α) Αν νοσεί από κορωνοϊό COVID-19 ο ίδιος ο μαθητής ή κάποιος που κατοικεί στο σπίτι του, με απαραίτητη προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης. β) Αν ο μαθητής ανήκει σε ομάδα αυξημένου κινδύνου, όπως έχουν οριστεί από τον ΕΟΔΥ, με απαραίτητη προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης από τον θεράποντα ιατρό ή από ιατρό της σχετικής ειδικότητας. Οι ομάδες μαθητών αυξημένου κινδύνου είναι οι ακόλουθες: i. Μαθητές που λαμβάνουν χημειοθεραπεία για κακοήθεια ή μετά από ομόλογη μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων, εάν έχουν παρέλθει λιγότερο από έξι (6) μήνες από την ολοκλήρωσή της. ii. Μαθητές μετά από αλλογενή μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων, εάν έχουν παρέλθει λιγότεροι από δώδεκα (12) μήνες. iii. Μαθητές μετά από μεταμόσχευση συμπαγούς οργάνου, εάν έχουν παρέλθει λιγότεροι από εικοσιτέσσερις (24) μήνες. iv. Μαθητές με δρεπανοκυτταρική αναιμία. v. Μαθητές με σοβαρή συγγενή ή επίκτητη ανοσοανεπάρκεια (HIV και CD4 20mg/μέρα). vii. Μαθητές με σοβαρή χρόνια νεφρική νόσο ή νεφρική ανεπάρκεια. viii. Μαθητές με αιμοδυναμικά σημαντική συγγενή καρδιοπάθεια ή γνωστή μυοκαρδιοπάθεια. ix. Μαθητές με χρόνια, σοβαρή πνευμονοπάθεια, όπως κυστική ίνωση με αναπνευστική ανεπάρκεια ή μαθητές με σοβαρό και μη ελεγχόμενο άσθμα, σύμφωνα με τη γνωμάτευση εξειδικευμένου κέντρου. x. Μαθητές με σύνθετα μεταβολικά ή νευρολογικά προβλήματα. γ) Μαθητής που έχει υποβληθεί σε μοριακή διαγνωστική εξέταση για τον κορωνοϊό COVID-19 και για όσο χρόνο αναμένει την έκδοση του αποτελέσματος. 2. Για τους μαθητές που απουσιάζουν εντασσόμενοι σε ευπαθείς ομάδες, προβλέπεται η παρακολούθηση μαθημάτων μέσω σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

 

Εγγραφές για 2020-2021

Share

Εγγραφές μαθητών και μαθητριών για Α' Λυκείου και ανανεώσεις εγγραφών για Β' και Γ' Λυκείου:

Παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες να προσέλθουν στο Σχολείο από 08:00 έως 13:30* προκειμένου να ολοκληρώσουν είτε την εγγραφή είτε την ανανέωση εγγραφής των παιδιών τους. Για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται παρακαλούμε δείτε πιο κάτω τις σχετικές ανακοινώσεις.

*(την Παρασκευή έως 12:00 διότι θα πραγματοποιηθεί απολύμανση)

Όσοι γονείς έχουν ήδη τακτοποιήσει τα σχετικά να αγνοήσουν την ανακοίνωση.

   

Παραστατικά εγγραφών + τρίτη φάση ηλεκτρονικών εγγραφών

Share

Για όσους και όσες έχουν ήδη εγγραφεί:

Παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών μας που έχουν εγγραφεί ηλεκτρονικά (https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/#/) να προσέλθουν στο Σχολείο από την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου μέχρι και την έναρξη των μαθημάτων (7 Σεπτεμβρίου μέχρις στιγμής) και να προσκομίσουν τα παρακάτω:

  1. Μια υπεύθυνη δήλωση (όλοι) --> παρακαλούμε βλέπετε στα συνημμένα
  2. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή/Μαθήτριας, Α.Δ.Υ.Μ. (για την Α’ Λυκείου) --> παρακαλούμε βλέπετε στα συνημμένα
  3. Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας του παιδιού (για την Α’ Λυκείου και για όσους έχει επέλθει οποιαδήποτε τροποποίηση στα στοιχεία)
  4. Φωτογραφία (για όσους και όσες μετακινούνται με λεωφορεία)
  5. Τη συνδρομή για το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων (όλοι, με ειδικές εκπτώσεις για ειδικές κατηγορίες σύμφωνα με το Δ.Σ. του Συλλόγου σας)
  6. Την ηλεκτρονική δήλωση εγγραφής τυπωμένη (όλοι)

Τα τρία πρώτα και το τελευταίο μπορούν να κατατεθούν και ηλεκτρονικά (είτε με σκανάρισμα αφού υπογραφούν, είτε με ψηφιακή υπογραφή είτε μέσω εφαρμογής https://www.gov.gr/).

Όσοι και όσες τα έχουν ήδη προσκομίσει να αγνοήσουν την ανακοίνωση.

Για εκείνους τους ολιγάριθμους (από Α' και Β' Λυκείου) που ακόμη δεν έχουν προβεί στην ηλεκτρονική εγγραφή:

Παρακαλούμε εισέλθετε στον σύνδεσμο: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/#/ και προχωρήστε στην εγγραφή. Στη συνέχεια προσκομίστε τα στοιχεία που ζητούνται πιο πάνω.

Attachments:
FileΠεριγραφήUploaderFile size
Download this file (adym_deltio_kai_fyllo_exetasis-2.pdf)adym_deltio_kai_fyllo_exetasis-2.pdf Διαχειριστής Ιστότοπου276 Kb
Download this file (υπεύθυνη_δήλωση_εγγραφής.doc)υπεύθυνη_δήλωση_εγγραφής.doc Διαχειριστής Ιστότοπου53 Kb
   

2η φάση ηλεκτρονικών εγγραφών

Share

Από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ:

"Β’ φάση ηλεκτρονικών αιτήσεων από τη 13η Ιουλίου 2020 και ώρα 08:00 έως και τη 14η Ιουλίου και ώρα 23:59.

Μετά την κατανομή της Β’ φάσης, οι ενδιαφερόμενοι/-ες θα ενημερωθούν μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr
και οφείλουν να οριστικοποιήσουν την εγγραφή τους:
α. Για τα ΓΕ.Λ. μέχρι την έναρξη των μαθημάτων
β. Για τα ΕΠΑ.Λ. από την 20η Ιουλίου 2020 έως την 24η Ιουλίου 2020"

Συνεπώς, όσοι δεν έχουν ακόμη προχωρήσει στην ηλεκτρονική εγγραφή καλούνται να το πράξουν το προαναφερόμενο διήμερο. Και στη συνέχεια να προσκομίσουν στο Σχολείο από τις 1 έως τις 7 Σεπτεμβρίου όλα όσα σας ζητούμε σε προηγούμενη ανάρτηση (23 Ιουνίου, ώρα 13:08)

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το σχολείο σας έχει αποστείλει 3 ηλεκτρονικά μηνύματα, έχει αναρτήσει ανακοίνωση στην παρούσα ιστοσελίδα 4 φορές και σας κάλεσε στο τηλέφωνο χθες Δευτέρα 6 Ιουλίου. Γι' αυτό παρακαλείσθε να μην αμελήσετε την εγγραφή του παιδιού σας σε αυτή τη δεύτερη φάση εγγραφών.

   

Τεχνικό πρόβλημα

Share

Από το Υπουργείο μας ζητούν να σας γνωστοποιήσουμε το παρακάτω:

 

«Λόγω τεχνικού προβλήματος που διαπιστώθηκε στην εφαρμογή e-eggrafes, κατά την προσπάθεια βελτίωσης απόκρισης του συστήματος, είναι απαραίτητο να υποβληθούν εκ νέου οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν από την Κυριακή 28-06-20 και ώρα 00:01 έως και την Τρίτη 30-06-20 και ώρα 08:30».

Επιπλέον, δίνεται παράταση των Ηλεκτρονικών Αιτήσεων  Εγγραφής, Ανανέωσης εγγραφής και Μετεγγραφής σε ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. έως την Παρασκευή  03 Ιουλίου 2020 και ώρα 23:59».

 

   

Σελίδα 1 από 10

4ο ΓΕΛ Δράμας

Αθηνάς 30, 66100 Δράμα
Τηλ. 2521048636
Fax. 2521048689
email: 4lykdram (παπάκι) sch (τελεία) gr

Ομάδα Ρομποτικής

Ομάδα Ρομποτικής
Project Hydrobot

Ομάδα Φυσικής

Ομάδα Φυσικής
Παρά 4ο
100 χρόνια μετά
Ασφαλές Διαδίκτυο
Το blog του 4ου
Τελευταία ενημέρωση:
Κυριακή 20/09/2020 17:38
ΔΙΔΕ Δράμας
www.kioulanis.gr
Πλατάκης Φίλιππος
Παναγιώτης Παζούλης
ΣΕΠΛΗΔ
100 Χρόνια Ελεύθερη Δράμα
Παρανέστι VFT

Χιονοδρομικό Φαλακρού

Χιονοδρομικό Φαλακρού

Σπήλαιο Αγγίτη

Σπήλαιο Αγγίτη
Δόξα Δράμας

Ονειρούπολη

Ονειρούπολη Δράμας
<<  Σεπτέμβριος 2020  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
-->