Ο μετεωρολογικός μας σταθμός

Weather Underground PWS IDRAMA3

Πανελλαδικές εξετάσεις

Υποβολή μηχανογραφικού

Share

Από την Τρίτη 9-7-2024 μέχρι και την Πέμπτη 18-7-2024 και ώρα 24:00, όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας τους (password) που έχουν ήδη αποκτήσει ή που θα αποκτήσουν αυτές τις ημέρες (όσοι υποψήφιοι δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν ή έχασαν το password) και επιλέγοντας «ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ (Μ.Δ.) ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ». Αρχικά θα μπορούν να μελετήσουν και να επεξεργαστούν το ΜΔ και να κάνουν προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση Μηχανογραφικού) και στην συνέχεια να προχωρήσουν στην τελική υποβολή του μηχανογραφικού τους δελτίου (Υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου). Επισημαίνεται ότι η προθεσμία υποβολής ΜΔ είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της, κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το ΜΔ. Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr, όσοι υποψήφιοι δικαιούνται και επιθυμούν, μπορούν να υποβάλουν και το Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για τις δημόσιες ΣΑΕΚ.

Για την υποστήριξη της υποβολής του Μ.Δ., όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ανεξάρτητα από την

προγραμματισμένη εφημερία) θα λειτουργήσουν επιπλέον την Παρασκευή 12-7-2024 και την Πέμπτη 18-7-2024. Αυτές τις ημέρες, οι υποψήφιοι θα μπορούν να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας (αν δεν πρόλαβαν ή αν τον έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη υποβληθέν/οριστικοποιημένο Μ.Δ., για να υποβάλουν αμέσως εκ νέου ένα άλλο Μ.Δ. ζητώντας οποιαδήποτε βοήθεια ή συμβουλή από το Λύκειό τους. Όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα

λειτουργήσουν με την παρουσία του Διευθυντή ή του Υποδιευθυντή (ή του αναπληρωτή αυτών) και ενός εκπαιδευτικού για το χειρισμό της ηλεκτρονικής εφαρμογής του μηχανογραφικού δελτίου. Περισσότερα στην εγκύκλιο https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2023/%CE%95%CE%B3%CE%BA%CF%8D%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%A5%CE%A0%CE%9F%CE%92%CE%9F%CE%9B%CE%97_%CE%9C%CE%94_%CE%9A%CE%91%CE%99_%CE%A0%CE%9C%CE%94-%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%9C%CE%9F%CE%9D%CE%97_%CE%95%CE%9A%CE%A0%CE%91%CE%99%CE%94%CE%95%CE%A5%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%A9%CE%9D_2024.signed.pdf

 

 

Δημιουργία κωδικού ασφαλείας για την ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου

Share

Από την Πέμπτη 20 Ιουνίου2024 μέχρι και την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024 παρακαλούμε να προσέρχεστε στο σχολείο από τις 08:30 έως και τις 12:30 προκειμένου να δημιουργήσετέ προσωπικό κωδικό ασφαλείας για την ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (Π.Μ.Δ.) για εισαγωγή σε Δημόσιες Σ.Α.Ε.Κ. (πρώην Ι.Ε.Κ.) έτους 2024.

 1. Οι υποψήφιοι ΓΕΛ που εξετάστηκαν φέτος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, θα επιδεικνύουν στο Λύκειό τους το δελτίο εξεταζομένου ή την αστυνομική τους ταυτότητα/διαβατήριο. Σε περίπτωση εξουσιοδοτημένου από τον υποψήφιο εκπροσώπου, θα κατατίθεται στο Λύκειο η εξουσιοδότηση είτε από το gov.gr, είτε θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή.
 2. Οι υποψήφιοι ΓΕΛ για το 10% των θέσεων, χωρίς νέα εξέταση, θα επιδεικνύουν στο Λύκειό τους την αστυνομική ταυτότητα/διαβατήριο και τη Βεβαίωση συμμετοχής έτους 2022 ή 2023. Σε κάθε περίπτωση εξουσιοδοτημένου από τον υποψήφιο εκπροσώπου, θα κατατίθεται στο Λύκειο η εξουσιοδότηση είτε από το gov.gr, είτε θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή.
 3. Δικαίωμα να υποβάλουν φέτος Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (Π.Μ.Δ.) για εισαγωγή Δημόσιες Σ.Α.Ε.Κ. (πρώην Ι.Ε.Κ.) έχουν: α. Οι υποψήφιοι που υπέβαλαν Αίτηση-Δήλωση και συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ημερησίων ή εσπερινών ΓΕΛ του 2024. Για την υποβολή του εν λόγω Π.Μ.Δ. θα χρησιμοποιήσουν τον κωδικό ασφαλείας (password) που θα έχουν ήδη δημιουργήσει ως ανωτέρω β. Οι τελειόφοιτοι των ημερησίων ή εσπερινών ΓΕΛ του τρέχοντος σχολικού έτους που δεν συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ του 2024. Η δημιουργία του κωδικού ασφαλείας (password) από αυτούς τους υποψηφίους για υποβολή Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου, θα γίνεται στο ΓΕΛ που φοιτούσαν.

Παρακαλούμε να είστε συνεπείς στις ημερομηνίες και στην προσκόμιση της εξουσιοδότησής σε περίπτωση μη φυσικής παρουσίας του υποψήφιου, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά η διαδικασία.

   

Υπενθύμιση εξέτασης στο Ειδικό Μάθημα της Αγγλικής Γλώσσας σε πανελλαδικό επίπεδο, έτους 2024

Share

Σας υπενθυμίζουμε ότι η εξέταση του ειδικού μαθήματος των Αγγλικών θα γίνει την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 στο 2ο Γενικό Λύκειο Δράμας με ώρα έναρξης 12:00 μ.μ. Οι υποψήφιοι που δήλωσαν ότι θα εξεταστούν στα Αγγλικά να προσέλθουν στο εξεταστικό κέντρο του 2ου Γενικού Λυκείου μέχρι τις 11:30 π.μ.

   

Oδηγίες για τις Πανελλαδικές Eεξετάσεις

Share

Αγαπητοί υποψήφιοι για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μέσω της συμμετοχής στις Πανελλαδικές Eεξετάσεις,

Κάποιες σύντομες πληροφορίες και οδηγίες

 1. Γίνεστε δεκτοί στις εξετάσεις με βασικό αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο εξεταζομένου το οποίο παραλάβετε ήδη, παρακαλώ μη το ξεχάσετε. Δεν είναι απαραίτητο να φέρετε μαζί σας οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό στοιχείο ( όπως ταυτότητα ή διαβατήριο).
 2. Η ώρα συγκέντρωσης στον αύλειο χώρο του σχολείου είναι αυστηρά 07:45. Έρχεστε νωρίτερα για να είστε συνεπείς για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας.
 3. Σε περίπτωση κατά την οποία κάποιος/κάποια από εσάς, κατά την προσέλευσή του/της στο Εξεταστικό Κέντρο, φέρει μαζί του/της κινητό τηλέφωνο, θα το παραδίδει στο εξεταστικό κέντρο και μετά τη λήξη της εξέτασης, θα το παραλαμβάνει όταν θα αποχωρεί. Τόσο κατά την παράδοση όσο και κατά την παραλαβή του κινητού, θα υπογράφει σε ειδική κατάσταση ότι αναλαμβάνει ο/η ίδιος/ίδια την ευθύνη της παράδοσης και παραλαβής του και ότι το εξεταστικό κέντρο ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειάς του.
 4. Τσάντες, βιβλία ή οποιαδήποτε προσωπικά αντικείμενα θα πρέπει να τα αφήνετε, σε ειδικό χώρο (στην πτέρυγα των εργαστηρίων) και πάντα με δική σας ευθύνη σε περίπτωση απώλειας.
 5. Κατά την είσοδό σας στην αίθουσα εξέτασης δεν επιτρέπεται να έχετε μαζί σας βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό υγρό ή ταινία, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές, ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης ή αποθήκευσης πληροφοριών ή επικοινωνίας ή οτιδήποτε θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι δολιεύεται τις εξετάσεις.
 6. Επιτρέπεται να φέρετε μαζί σας στυλό ΜΟΝΟ ανεξίτηλης μελάνης (μαύρο ή μπλε γράφετε ή μόνο με μαύρο ή μόνο με μπλε), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα και μπουκαλάκι με νερό ή αναψυκτικό. ΤΟ ΜΟΛΥΒΙ γενικά ΔΕΝ επιτρέπεται στις απαντήσεις, παρά ΜΟΝΟ εάν το διευκρινίζουν οι οδηγίες των θεμάτων.
 7. Τονίζουμε και πάλι την υποχρέωσή σας να παραδίδετε τα κινητά σας τηλέφωνα και ότι η κατοχή κινητού (έστω και απενεργοποιημένου) μέσα στην αίθουσα συνιστά επαρκή λόγο μηδενισμού του γραπτού σας.
 8. Μπορείτε να έχετε μαζί σας νερό ή χυμό με την συμβουλή να μη το τοποθετήσετε πάνω στο θρανίο αλλά στο πάτωμα για να μην υπάρξει κίνδυνος ατυχήματος.
 9. Ρολόι υπάρχει στην αίθουσα άλλα μπορείτε να έχετε και δικό σας, σε καμία περίπτωση όμως smartwatch.
 10. Τόσο κατά την αναγραφή των ονομαστικών σας στοιχείων στην αρχή της εξέτασης όσο και κατά την καταγραφή των απαντήσεων δεν πρέπει να διπλώνετε τα εξώφυλλα του τετραδίου σας ή να τσαλακώνετε το τετράδιο.
 11. Ακολουθείτε τις οδηγίες που σας δίνουν οι επιτηρητές για την αναγραφή των στοιχείων σας και δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση να βιάζεστε.
 12. Τα τελευταία φύλλα του τετραδίου μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως πρόχειρο, αφού αναγράψετε σαφώς την ένδειξη ΠΡΟΧΕΙΡΟ σε όσες σελίδες χρησιμοποιήσετε ως πρόχειρες, οι οποίες δεν βαθμολογούνται σε καμία περίπτωση. Θα πρέπει να διαχειριστείτε τις σελίδες του τετραδίου σας με φειδώ, καθώς δεύτερο τετράδιο δεν θα δοθεί σε κανέναν υποψήφιο, χωρίς την πρότερη ενημέρωση της ΚΕΕ του ΥΠΑΙΘA και λήψη πιθανής άδειας , αφού οι σελίδες του τετραδίου είναι επαρκείς για τις απαντήσεις.

Επισυνάπτεται μήνυμα από την Περιφερειακή Δ/νση Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης ΑΜΘ

Attachments:
FileΠεριγραφήUploaderFile size
Download this file (4421_28-05-2024_Επιστολή προς γονείς και μαθητέςτριες που θα συμμετάσχουν στις Π)4421_28-05-2024_Επιστολή προς γονείς και μαθητέςτριες που θα συμμετάσχουν στις Π Διαχειριστής Ιστότοπου1378 Kb
   

Ορισμός Εξεταστικών Κέντρων Ειδικών Μαθημάτων και κατανομή υποψηφίων έτους 2024

Share

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού υπενθυμίζεται ότι οι εξετάσεις των Eιδικών Μαθημάτων για τους υποψηφίους Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), οι οποίοι έχουν δηλώσει εξέταση σε ένα ή περισσότερα Ειδικά Μαθήματα προκειμένου να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στην επιλογή για εισαγωγή το τρέχον έτος σε Σχολή ή Τμήμα για το οποίο απαιτείται εξέταση σε ένα ή περισσότερα ειδικά μαθήματα, θα διενεργηθούν από 18 μέχρι και 28 Ιουνίου, στα παρακάτω εξεταστικά κέντρα και με βάση το αναλυτικό πρόγραμμα εξετάσεων που έχει ανακοινωθεί.

Attachments:
FileΠεριγραφήUploaderFile size
Download this file (2024_ΔΕΛΤΙΟ_ΤΥΠΟΥ_ΕΚ_ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟ.pdf)2024_ΔΕΛΤΙΟ_ΤΥΠΟΥ_ΕΚ_ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟ.pdf Διαχειριστής Ιστότοπου124 Kb
Download this file (66Λ346ΝΚΠΔ-ΝΥ2.pdf)66Λ346ΝΚΠΔ-ΝΥ2.pdf Διαχειριστής Ιστότοπου363 Kb
Download this file (ΔΕΛΤΙΟ_ΤΥΠΟΥ_ΓΙΑ_ΕΚ_ΜΟΥΣΙΚΩΝ_ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ_2024.pdf)ΔΕΛΤΙΟ_ΤΥΠΟΥ_ΓΙΑ_ΕΚ_ΜΟΥΣΙΚΩΝ_ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ_2024.pdf Διαχειριστής Ιστότοπου98 Kb
Download this file (ΕΞΕ - 52524 - 2024 - Εξεταστικά κέντρα μουσικών μαθημάτων «Μουσική Εκτέλεση και )ΕΞΕ - 52524 - 2024 - Εξεταστικά κέντρα μουσικών μαθημάτων «Μουσική Εκτέλεση και  Διαχειριστής Ιστότοπου118 Kb
   

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΤΕΦΑΑ ΕΤΟΥΣ 2024

Share

 Δείτε τα αρχεία.

Attachments:
FileΠεριγραφήUploaderFile size
Download this file (- ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤ)- ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤ Διαχειριστής Ιστότοπου1754 Kb
Download this file (12666-ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΥΠΟΨΗ)12666-ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΥΠΟΨΗ Διαχειριστής Ιστότοπου900 Kb
Download this file (20052024EΞETΑΣEΙΣ TEΦΑΑ144418.pdf)20052024EΞETΑΣEΙΣ TEΦΑΑ144418.pdf Διαχειριστής Ιστότοπου265 Kb
Download this file (20240520_nPOrPAMMA YrEIONOMIKHZ EEETAZHZ APPENON.PDF)20240520_nPOrPAMMA YrEIONOMIKHZ EEETAZHZ APPENON.PDF Διαχειριστής Ιστότοπου367 Kb
Download this file (240523_ΑΠ12811 ΟΔΗΓΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΕΤ-ΠΡΑΚΤ ΔΟΚ ΤΕΦΑΑ 2024-....pdf)240523_ΑΠ12811 ΟΔΗΓΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΕΤ-ΠΡΑΚΤ ΔΟΚ ΤΕΦΑΑ 2024-....pdf Διαχειριστής Ιστότοπου458 Kb
Download this file (4100_ Πρόγραμμα υγειονομικής εξέτασης και πρακτική δοκιμασία υποψηφίων ΤΕΦΑΑ με)4100_ Πρόγραμμα υγειονομικής εξέτασης και πρακτική δοκιμασία υποψηφίων ΤΕΦΑΑ με Διαχειριστής Ιστότοπου958 Kb
Download this file (img20240523_0001.pdf)img20240523_0001.pdf Διαχειριστής Ιστότοπου863 Kb
Download this file (ΔΔΕ ΛΕΣΒΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΕΦΑΑ.pdf)ΔΔΕ ΛΕΣΒΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΕΦΑΑ.pdf Διαχειριστής Ιστότοπου835 Kb
Download this file (ΔΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ - Υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία των υποψηφίων για τα Τ.)ΔΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ - Υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία των υποψηφίων για τα Τ. Διαχειριστής Ιστότοπου1202 Kb
Download this file (ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΕΦΑΑ 2024.pdf)ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΕΦΑΑ 2024.pdf Διαχειριστής Ιστότοπου362 Kb
Download this file (ΟΔΗΓΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΕΦΑΑ.pdf)ΟΔΗΓΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΕΦΑΑ.pdf Διαχειριστής Ιστότοπου2205 Kb
Download this file (ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΤΕΦΑΑ.pdf)ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΤΕΦΑΑ.pdf Διαχειριστής Ιστότοπου207 Kb
Download this file (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΕΦΑΑ 2024-2025 (1).doc)ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΕΦΑΑ 2024-2025 (1).doc Διαχειριστής Ιστότοπου135 Kb
Download this file (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΕΦΑΑ - ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΚ_ΕΤΟΣ 2024-2)ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΕΦΑΑ - ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΚ_ΕΤΟΣ 2024-2 Διαχειριστής Ιστότοπου436 Kb
Download this file (ΤΕΦΑΑ - ΠΑΤΡΑ 2023-2024.pdf)ΤΕΦΑΑ - ΠΑΤΡΑ 2023-2024.pdf Διαχειριστής Ιστότοπου2192 Kb
   

Σελίδα 1 από 49

4ο ΓΕΛ Δράμας

Αθηνάς 30, 66100 Δράμα
Τηλ. 2521048636
Fax. 2521048689
email: mail (παπάκι) 4lyk-dramas (τελεία) dra(τελεία)sch(τελεία)gr

Ομάδα Ρομποτικής

Ομάδα Ρομποτικής
Project Hydrobot

Ομάδα Φυσικής

Ομάδα Φυσικής
Παρά 4ο
Ασφαλές Διαδίκτυο

eTwinning

https://www.etwinning.net/el/pub/index.htm
Τελευταία ενημέρωση:
Τρίτη 09/07/2024 09:07
Μέσο κοινωνικής δικτύωσης
ΔΙΔΕ Δράμας
www.kioulanis.gr
Πλατάκης Φίλιππος
Παναγιώτης Παζούλης

Σπήλαιο Αγγίτη

Σπήλαιο Αγγίτη
<<  Μάιος 2024  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
-->