Ο μετεωρολογικός μας σταθμός

Weather Underground PWS IDRAMA3

Οδηγίες προς υποψήφιους

Share

Αγαπητοί υποψήφιοι,

Την Παρασκευή ξεκινούν οι φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Σας γράφουμε κάποιες οδηγίες, τις οποίες θα πρέπει να ακολουθήσετε:

Πρέπει να προσέρχεστε στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ. Παρακαλούμε, ενεργοποιήστε τουλάχιστον ένα ξυπνητήρι και ζητήστε από κάποιον ενήλικο να το έχει υπόψην του. altΈξω από κάθε αίθουσα, αλλά και στην είσοδο του σχολείου θα βρίσκονται αναρτημένα τα ονοματεπώνυμά σας και η αίθουσα στην οποία θα εξετάζεστε κάθε φορά.

Δεν επιτρέπετε να έχετε μαζί σας βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό υγρό ή ταινία, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές, ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης ή αποθήκευσης πληροφοριών ή επικοινωνίας (π.χ. smart ρολόι). Γενικά, οτιδήποτε θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι δολιεύεται τις εξετάσεις.

Ειδικά για τα κινητά τηλέφωνα συμβουλεύουμε να μην τα φέρετε μαζί σας, διότι η κατοχή κινητού (έστω και απενεργοποιημένου) μέσα στην αίθουσα συνιστά επαρκή λόγο μηδενισμού του γραπτού. Σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος το φέρει μαζί του θα πρέπει να το αφήσει σε ειδική ομάδα καθηγητών, η οποία θα βρίσκεται στις σκάλες του ορόφου.

Επιτρέπεται να φέρετε μαζί σας στυλό ΜΟΝΟ ανεξίτηλης μελάνης (μαύρο ή μπλέ), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα και μπουκαλάκι με νερό ή αναψυκτικό. Το μολύβι γενικά ΔΕΝ επιτρέπεται στις απαντήσεις.

Γίνεστε δεκτοί με βασικό αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο εξεταζομένου (λευκό καρτελάκι).

Θα καθίσετε στις αίθουσες όπως θα σας υποδείξουν οι επιτηρητές, θα σας διανείμουν τα τετράδια και θα σας εξηγήσουν τι θα γράψετε. Για να έχετε μια πρώτη εικόνα, σας λέμε ότι από τις 08:00 και μέχρι να έρθουν τα θέματα θα έχετε αρκετό χρονικό διάστημα ώστε αργά - αργά να γράψετε τα στοιχεία σας, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ αναγράφονται στο λευκό καρτελάκι. Με μόνη εξαίρεση στο πεδίο: "Εξεταστικό Κέντρο" επειδή το καρτελάκι θα γράφει: "4ο Ημερήσιο Γενικό Λύκειο Δράμας" και κατά συνέπεια δεν χωρά στον καθορισμένο χώρο του τετραδίου, θα γράψετε απλά: "4ο ΓΕΛ Δράμας". Μην ανησυχείτε, δεν χρειάζετε να τα θυμάστε, θα σας τα περιγράψουν οι επιτηρητές, οι οποίοι φυσικά προέρχονται από άλλα σχολεία.

Η τελευταία σελίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόχειρο. Θα αναγράψετε πάνω τη λέξη: ΠΡΟΧΕΙΡΟ. Το ίδιο και σε κάθε προηγούμενη σελίδα την οποία θα χρησιμοποιήσετε για αυτό το σκοπό. Φυσικά, δεν βαθμολογούνται. Εννοείται ότι σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να γράψετε το ονοματεπώνυμό σας στο χώρο των απαντήσεων, ούτε φυσικά κάποιο διακριτικό στοιχείο. Όλα τα θέματα τα απαντάτε στο τετράδιο εξετάσεων.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να ρωτήσετε τους επιτηρητές, οι οποίοι όμως έχουν λάβει εντολή να μην δίνουν καμία διευκρίνηση, υπόδειξη ή οδηγία σχετικά με τα θέματα. Εάν έχετε κάποια απορία σχετικά με τα θέματα, θα ζητήσετε από τους επιτηρητές να καλέσουν κάποιο μέλος της Λ.Ε. (αποτελείται από το Διευθυντή, τους Υποδιευθυντές και κάποιο αριθμό των διδασκόντων σας) και θα γράψετε σε μια λευκή κόλα χαρτί την απορία σας. Η Λ.Ε. θα μεταβιβάσει την απορία σας στην Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων.

Να θυμάστε ότι καμία άλλη λειτουργία δεν χαίρει τόσο μεγάλης εκτίμησης και σεβασμού από την Ελληνική Κοινωνία. Η αδιαβλητότητα που χαρακτηρίζει το θεσμό των Πανελλαδικών Εξετάσεων είναι αδιαμφισβήτητη και να είστε ευτυχείς που συμμετέχετε σε αυτές.

Ανεξαρτήτου αποτελέσματος, να γνωρίζετε ότι θα έχετε πολλές ευκαιρίες μπροστά σας. Οι εκπαιδευτικοί και η Διεύθυνση του Σχολείου εύχονται να έχετε επιτυχία.

4ο ΓΕΛ Δράμας

Αθηνάς 30, 66100 Δράμα
Τηλ. 2521048636
Fax. 2521048689
email: mail (παπάκι) 4lyk-dramas (τελεία) dra(τελεία)sch(τελεία)gr

Ομάδα Ρομποτικής

Ομάδα Ρομποτικής
Project Hydrobot

Ομάδα Φυσικής

Ομάδα Φυσικής
Παρά 4ο
Ασφαλές Διαδίκτυο

eTwinning

https://www.etwinning.net/el/pub/index.htm
Τελευταία ενημέρωση:
Πέμπτη 29/09/2022 19:01
Μέσο κοινωνικής δικτύωσης
ΔΙΔΕ Δράμας
www.kioulanis.gr
Πλατάκης Φίλιππος
Παναγιώτης Παζούλης

Σπήλαιο Αγγίτη

Σπήλαιο Αγγίτη
<<  Σεπτέμβριος 2022  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
-->