Ο μετεωρολογικός μας σταθμός

Weather Underground PWS IDRAMA3

Υπόδειγμα Αίτησης - Δήλωσης Πανελλαδικών + COVID + Διδικτυακή Ενημέρωση

Share

1ο:

Για την βοήθεια των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα συνημμένα μπορείτε να δείτε την Αίτηση - Δήλωση ενός φανταστικού υποψηφίου και να συμπληρώσετε ανάλογα και τη δική σας αίτηση.

Στο φανταστικό αυτό παράδειγμα ο υποψήφιος παρακολουθεί την ομάδα προσανατολισμού ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ και ενδιαφέρεται για το 3ο Επιστημονικό Πεδίο (ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ), έχει επιλέξει να εξεταστεί και σε δύο ειδικά μαθήματα (Γαλλικά και Ιταλικά) και ενδιαφέρεται επίσης να είναι υποψήφιος για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού και για τα ΤΕΦΑΑ. Μόνο για τα τελευταία (ΤΕΦΑΑ) η δήλωση είναι υποχρεωτική για όποιον ενδιαφέρεται για αυτές τις σπουδές. Για την εξέταση στα Γαλλικά και Ιταλικά και για τις ΑΕΝ δεν είναι σε αυτή τη φάση δεσμευτική η αίτηση-δήλωση.

Εσείς φυσικά θα συμπληρώσετε τη δική σας αίτηση-δήλωση ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Σας συμβουλεύουμε αρχικά να την συμπληρώσετε με μολύβι. Με νεότερη ανακοίνωση θα σας ειδοποιήσουμε να προσκομίσετε τη δήλωσή σας. Διαβάστε και τις οδηγίες στην προηγούμενη ανάρτηση (11:51)

2ο:
Από τον Υπεύθυνο COVID της ΔΔΕ Δράμας λάβαμε το παρακάτω μήνυμα:
"Προς κ. Δ/ντές & Δ/ντριες
Σας παρακαλώ να ενημερώσετε τους εκπαιδευτικούς, όπως και τους μαθητές/-τριες ότι σε περίπτωση επιβεβαιωμένου κρούσματος ή στενής επαφής να δηλώνουν χωρίς καθυστέρηση άμεσα ότι είναι κρούσμα στις σχολικές μονάδες. Παρατηρήθηκαν φαινόμενα χρονικής καθυστέρησης εντοπισμού κρουσμάτων. Ζητώ από εσάς η διερεύνηση των κρουσμάτων εκπαιδευτικών και μαθητών να γίνεται τις πρωινές ώρες, στην έναρξη της σχολικής ημέρας, ώστε να υπάρχει το περιθώριο να γίνεται και η υποβολή της φόρμας των κρουσμάτων έως τις 12 η ώρα για να έχουμε πλήρη εικόνα στα ημερήσια κρούσματα. Να μην ξεχνάμε ότι ερχόμαστε σε επαφή μεταξύ μας και ο κίνδυνος διασποράς είναι μεγάλος. Προσέχουμε για να είμαστε ασφαλείς και υγιείς.
Σας παρακαλώ να ενημερώσετε τους εκπαιδευτικούς, όπως και τους μαθητές/-τριες ότι σε περίπτωση επιβεβαιωμένου κρούσματος ή στενής επαφής να δηλώνουν χωρίς καθυστέρηση άμεσα ότι είναι κρούσμα στις σχολικές μονάδες. Παρατηρήθηκαν φαινόμενα χρονικής καθυστέρησης εντοπισμού κρουσμάτων. Ζητώ από εσάς η διερεύνηση των κρουσμάτων εκπαιδευτικών και μαθητών να γίνεται τις πρωινές ώρες, στην έναρξη της σχολικής ημέρας, ώστε να υπάρχει το περιθώριο να γίνεται και η υποβολή της φόρμας των κρουσμάτων έως τις 12 η ώρα για να έχουμε πλήρη εικόνα στα ημερήσια κρούσματα. Να μην ξεχνάμε ότι ερχόμαστε σε επαφή μεταξύ μας και ο κίνδυνος διασποράς είναι μεγάλος. Προσέχουμε για να είμαστε ασφαλείς και υγιείς."
3ο:
Σήμερα Τετάρτη διαδικτυακή ενημέρωση για τους γονείς των Β' και Γ' τάξεων. Ώρα έναρξης: 17:45 ακριβώς. Ο σύνδεσμος για την είσοδό σας εστάλη στα email. Σε περίπτωση διακοπής είτε της ηλεκτροδότησης είτε της παροχής Internet επαναλάβετε την προσπάθεια μετά πάροδο 5 min.

 

Attachments:
FileΠεριγραφήUploaderFile size
Download this file (Υπόδειγμα_αίτησης_πανελλαδικών.doc)Υπόδειγμα_αίτησης_πανελλαδικών.doc Διαχειριστής Ιστότοπου37 Kb

4ο ΓΕΛ Δράμας

Αθηνάς 30, 66100 Δράμα
Τηλ. 2521048636
Fax. 2521048689
email: mail (παπάκι) 4lyk-dramas (τελεία) dra(τελεία)sch(τελεία)gr

Ομάδα Ρομποτικής

Ομάδα Ρομποτικής
Project Hydrobot

Ομάδα Φυσικής

Ομάδα Φυσικής
Παρά 4ο
Ασφαλές Διαδίκτυο

eTwinning

https://www.etwinning.net/el/pub/index.htm
Τελευταία ενημέρωση:
Τετάρτη 27/03/2024 21:29
Μέσο κοινωνικής δικτύωσης
ΔΙΔΕ Δράμας
www.kioulanis.gr
Πλατάκης Φίλιππος
Παναγιώτης Παζούλης

Σπήλαιο Αγγίτη

Σπήλαιο Αγγίτη
<<  Μάρτιος 2024  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
-->